Top
Dives agencija - o nama

O nama

DIVES AGENCIJA d.o.o. sa sjedištem u Rijeci, Osječka 39 je efikasna i profesionalna agencija  koja nudi najtraženije usluge iz područja ljudskih resursa, usluge ustupanja radnika i posredovanje pri zapošljavanju. Tvrtka, kao poslodavac, ustupa svog radnika (agencijskog radnika) klijentu odnosno korisniku pri čemu s radnikom potpisuje Ugovor o radu, a s korisnikom Sporazum o ustupanju radnik.

Agencija svoje poslovne aktivnosti usmjerava, kako na domaće tako i na inozemno tržište, posebno tržište EU. Otvorena je prema svim građanima i poduzećima, svima koji imaju dobru poslovnu ideju i dobru namjeru za poslovnom suradnjom. U kratkom vremenskom razdoblju stekli smo respektabilan broj korisnika naših usluga koji su prepoznali Dives agenciju kao pouzdanog i profesionalnog poslovnog partnera.

S obzirom na nedostatak radne snage na tržištu rada, pogotovo pomoćnih radnika, spremni smo Vam ponuditi naše usluge. Pristup je individualan, što rezultira najbržim i najefikasnijim rješenjem klijentovih potreba. Kako bi udovoljili vašim potrebama i željama imamo na raspolaganju stručan i visoko educirani tim djelatnika, a pouzdanost, kvaliteta i zadovoljstvo naših klijenata naše su smjernice i mjerilo našeg rada.

Na usluzi smo svim pojedincima koji žele pronaći posao, steći iskustvo i napredovati u svojim karijerama, ali i poslodavcima koji su u potrazi za odgovarajućom radnom snagom.

Zašto odabrati nas?

Naša misao vodilja je da se sve nezaposlene osobe koje žele raditi i na taj način omogućiti sigurnost za sebe i svoju obitelj, kao i sve zaposlene osobe koje žele promijeniti svoje trenutno radno mjesto, pridruže našem veselom i efikasnom timu i tako ostvare svoje ciljeve i želje.
Poslodavci ovim putem mogu pronaći zaposlenike koji odgovaraju njihovim potrebama i koji mogu unaprijediti poslovanje na obostrano zadovoljstvo.
Ključ uspjeha u poslovanju su zadovoljne dvije strane – poslodavci i zaposlenici, a naš rad upravo to omogućuje.

Dives agencija - think working be dives
You don't have permission to register