The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Mel torquatos constituto ex, eros primis aperiam sed cu, vel in oratio corpora eligendi. At mel alii dissentiunt, duo ad inimicus quaerendum.

Top
Dives agencija - o nama

O nama

DIVES AGENCIJA d.o.o. sa sjedištem u Rijeci, Osječka 39 je efikasna i profesionalna agencija  koja nudi najtraženije usluge iz područja ljudskih resursa, usluge ustupanja radnika i posredovanje pri zapošljavanju. Tvrtka, kao poslodavac, ustupa svog radnika (agencijskog radnika) klijentu odnosno korisniku pri čemu s radnikom potpisuje Ugovor o radu, a s korisnikom Sporazum o ustupanju radnik.

Agencija svoje poslovne aktivnosti usmjerava, kako na domaće tako i na inozemno tržište, posebno tržište EU. Otvorena je prema svim građanima i poduzećima, svima koji imaju dobru poslovnu ideju i dobru namjeru za poslovnom suradnjom. U kratkom vremenskom razdoblju stekli smo respektabilan broj korisnika naših usluga koji su prepoznali Dives agenciju kao pouzdanog i profesionalnog poslovnog partnera.

S obzirom na nedostatak radne snage na tržištu rada, pogotovo pomoćnih radnika, spremni smo Vam ponuditi naše usluge. Pristup je individualan, što rezultira najbržim i najefikasnijim rješenjem klijentovih potreba. Kako bi udovoljili vašim potrebama i željama imamo na raspolaganju stručan i visoko educirani tim djelatnika, a pouzdanost, kvaliteta i zadovoljstvo naših klijenata naše su smjernice i mjerilo našeg rada.

Na usluzi smo svim pojedincima koji žele pronaći posao, steći iskustvo i napredovati u svojim karijerama, ali i poslodavcima koji su u potrazi za odgovarajućom radnom snagom.

Zašto odabrati nas?

Naša misao vodilja je da se sve nezaposlene osobe koje žele raditi i na taj način omogućiti sigurnost za sebe i svoju obitelj, kao i sve zaposlene osobe koje žele promijeniti svoje trenutno radno mjesto, pridruže našem veselom i efikasnom timu i tako ostvare svoje ciljeve i želje.
Poslodavci ovim putem mogu pronaći zaposlenike koji odgovaraju njihovim potrebama i koji mogu unaprijediti poslovanje na obostrano zadovoljstvo.
Ključ uspjeha u poslovanju su zadovoljne dvije strane – poslodavci i zaposlenici, a naš rad upravo to omogućuje.

Dives agencija - think working be dives
You don't have permission to register