Top
Dives agencija - o nama

About us

DIVES AGENCIJA d.o.o. sa sjedištem u Rijeci, Osječka 39 je efikasna i profesionalna agencija  koja nudi najtraženije usluge iz područja ljudskih resursa, usluge ustupanja radnika i posredovanje pri zapošljavanju. Tvrtka, kao poslodavac, ustupa svog radnika (agencijskog radnika) klijentu odnosno korisniku pri čemu s radnikom potpisuje Ugovor o radu, a s korisnikom Sporazum o ustupanju radnik.

Agencija svoje poslovne aktivnosti usmjerava, kako na domaće tako i na inozemno tržište, posebno tržište EU. Otvorena je prema svim građanima i poduzećima, svima koji imaju dobru poslovnu ideju i dobru namjeru za poslovnom suradnjom. U kratkom vremenskom razdoblju stekli smo respektabilan broj korisnika naših usluga koji su prepoznali Dives agenciju kao pouzdanog i profesionalnog poslovnog partnera.

S obzirom na nedostatak radne snage na tržištu rada, pogotovo pomoćnih radnika, spremni smo Vam ponuditi naše usluge. Pristup je individualan, što rezultira najbržim i najefikasnijim rješenjem klijentovih potreba. Kako bi udovoljili vašim potrebama i željama imamo na raspolaganju stručan i visoko educirani tim djelatnika, a pouzdanost, kvaliteta i zadovoljstvo naših klijenata naše su smjernice i mjerilo našeg rada.

Na usluzi smo svim pojedincima koji žele pronaći posao, steći iskustvo i napredovati u svojim karijerama, ali i poslodavcima koji su u potrazi za odgovarajućom radnom snagom.

Why choose us?

Our thought is that all unemployed people who want to work and thus provide security for themselves and their families, as well as all employees who want to change their current job, join our cheerful and efficient team and we can help on achieving that goals and wishes .
Employers can find employees matching their needs and can improve their business on both sides.
The key to success in business is satisfied by two sides – employers and employees, and our work is just that.

You don't have permission to register