Top

Pravila privatnosti

Voditelj obrade osobnih podataka

DIVES AGENCIJA d.o.o. sa sjedištem u Rijeci, na adresi Osječka 39, OIB: 34472974751 je voditelj Vaših osobnih podataka kako je to propisano zakonom i propisima o zaštiti osobnih podataka. DIVES AGENCIJA d.o.o. kao voditelj obrade osobnih podataka određuje svrhu i sredstva obrade osobnih podataka i odgovoran je za čuvanje i korištenje osobnih podataka u papirnatom ili elektronskom obliku.

Vrsta osobnih podataka koje prikupljamo

Podaci koje prikupljamo nužni su za stvaranje baze podataka naših kandidata kao i za osnivanje radnog odnosa. Podatke sakupljamo na temelju legitimnog interesa kandidata za upis u našu internu bazu podataka i u konačnici za osnivanje radnog odnosa. Vašim podacima pristup imaju isključivo djelatnici DIVES AGENCIJE d.o.o., obrta za promidžbu, a svaki kontakt uz Vaš zahtjev bit će trajno izbrisan iz baze.

Način obrade osobnih podataka

Vaše osobne podatke DIVES AGENCIJA d.o.o. obrađuje u elektroničkom obliku uz primjenu svih propisanih pravnih, organizacijskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka. Pristup je omogućen samo ovlaštenim osobama uz lozinku i evidenciju pristupa, uz primjenu mjera informatičke sigurnosti od neželjenog pristupa i zaštite od gubitka podataka.

Način korištenja osobnih podataka

Osobni podaci se neće ustupati trećim osobama, osim ako takvo pristupanje nije pravno utemeljeno. Pravna osnova obrade podataka radi upućivanja obavijesti ili profiliranih obavijesti jest Vaša privola. Ova privola vrijedi do opoziva i možete ju u svakom trenutku opozvati u pisanom obliku. Osobne podatke prikupljamo prvenstveno radi pružanja usluge i što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit. Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo podatke koje prikupimo nikome, osim:
- u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza
- u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu

Razdoblje pohrane

Vaše podatke ćemo čuvati onoliko dugo koliko je potrebno za ostvarivanje svrhe radi koje ih obrađujemo, ali ne duže od 5 godina, osim ukoliko zakonom nije drugačije propisano.

Vaša prava

Kada je to zakonski predviđeno, imate pravo na informacije o obradi Vaših podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak netočnih podataka ili dopunu, brisanje Vaših podataka kada više nisu potrebni za navedene svrhe, prenosivost podataka kod druge osobe, ograničenje obrade podataka koje se odnose na Vas te pravo na prigovor nadležnom državnom tijelu: Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb, 00385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr, www.azop.hr

Vaša suglasnost

Ulaskom na našu web stranicu te nastavkom njene uporabe ili slanjem svoje prijave i životopisa suglasni ste s time da mi upotrebljavamo Vaše podatke i prikupljamo u skladu sa zakonom i uvjetima naše politike privatnosti. Korisnik je suglasan da je korištenje naših internetskih stranica isključivo na njegovu odgovornost obzirom da niti jedan način prijenosa putem interneta ili elektroničke pohrane nije 100% siguran i pouzdan i ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.
You don't have permission to register